Elérhetőségeink

1026, Budapest Szilágyi Erzsébet Fasor 121

1. emeleten a postával szemben

 

+36-20-444-4213,
+36-30-511-9117,

Magunkról

Ditrói Brigitta – mesterfodrász Fodrász családban nőttem fel, ezáltal gyermekkoromban már belecsöppentem ebbe a lenyűgöző és érdekes szakmába. A pályám során Ács József (édesapám), Szombati Ferenc (oktatóm), és Perina Péter( kreatív mesterfodrász) készített fel nemzetközi és országos versenyeimre, akiknek sokat köszönhetek, hogy megtanítottak a szakma iránti elkötelezettségre. Fontosnak tartom szakmai fejlődésemet, hogy mindig napra kész legyek, amit a New York-i, London-i divat diktál. Ezért számos bemutatón és Wella, L’oréal tanfolyamon vettem részt. Sebastian és SP anyagok professzionális alkalmazásáról és árusításáról felsőfokú képzést kaptam. Szívesen adok tanácsot egy új szín vagy egy új frizura viseléséhez.
Referenciák:

  • divatfotózások
  • bemutatók
  • kontyok
  • versenyek
  • országos bajnokság

Janics Brigitta –  Szeretem a kihívásokat mikor teljesen átalakul a vendég frizurája. Specialitásom a szőkítés és a kontyok világa. Számos  hazai és nemzetközi versenyeken indultam és megnyertem a Tárnoki kupát is amire különösen büszke vagyok.Mai napig járok divatbemutatókra és fotózásokra is hajakat csinálni.

Kurucz Julcsi –  Több mint 20 éve vagyok a szakmába és  amit a legjobban szeretek az a vendég elégedettsége az arcán. Imádok hajat fonni, tanultam 3, 4 és 5 fonásokat is. Dolgoztam wellness szállodában ahol nagy gyakolatra tettem szert, különösen vágás és festés iránt. Szeretek segíteni az embereken hiszen mindenkinek jár egy tökéletes nap!

Jeney Brigitta – 5 évig dolgoztam South Kensington-nak egy elit részén  és sajátítottam el az új divat irányzatokat, legyen az egyedi vagy kicsit merészebb stílus is. Sasson hajvágó tanfolyamon is részt vettem több alkalommal. Angol tudásom segíti külföldi vendégeinket is a szalonban. Szeretem a kihívásokat legyen az vágás vagy festés.

Hívjon minket
Itt találsz minket